9+
خاطرات بد گذشته را چگونه می توانیم از ذهنمان پاکسازی کنیم و دور بیندازیم چه توصیه هایی در این زمینه بایددر نظر بگیریم تا بتوانیم ذهنی خالی از خاطرات بد به یاد مانده داشته باشیم

دکتر سمیه شاهمرادی مشاور خانواده، اظهار کرد: در طول زندگی اتفاقات متعددی برای افراد رخ می دهد که ممکن است، این اتفاقات سبب شوک شدید در فرد یا کدورت شود.
وی در خصوص تقسیم بندی افراد با مواجه شدن اتفاقات ناگوارشان بیان کرد: افراد به دو دسته تقسیم می شوند دسته ی اول کسانی هستند که بر اثر اتفاقات ناگواری چون مواجه شدن با صحنه ی تصادف خانواده یا قطع رابطه ی عاطفی و…… دچار ضربه و شوک شدید می شوند که این موضوع منجر به استرس و اختلال عصبی در فرد را همراه دارد.
وی در خصوص دسته ی اول ادامه داد: این افراد در صورت دچار شدن به حالت های استرسی و عصبی برای پیشگیری از افسردگی شدید باید به روانشناس مراجعه کنند و تحت نظر دکتر معالج خود قرار گیرند.
دکتر شاهمرادی در خصوص افراد دسته ی دوم گفت: این افراد در مسیر زندگی خود با اتفاقات کوچکی مواجه می شوند که باعث رنجش و ناراحتی آنها شده است، در واقع عملی یا حرکتی را از فردی می بینند که قادر به فراموش کردن آن نیستند.
وی در ادامه اشاره کرد: این افراد باید با انجام چند روش از جمله بخشش، صحبت کردن با یک مشاور، یادآوری خاطرات خوبی که با فرد داشته اند و نوشتن اتفاقات ناخوشایند به نحوی فراموش کنند.
دکتر شاهمرادی تصریح کرد: برخی افراد با کسانی روبرو می شوند که دیدار با آنها برایشان بنا به دلایلی که خودشان می دانندخوشایند نیست در واقع  با دیدار آنها دچار استرس و اضطراب می شوند از این جهت برای تسکین خاطر خود باید سعی برای بهبود رابطه فیمابین خود داشته باشند که در این  صورت گاهی منطق حاکم است و یا شامل مرور زمان می شود که باید گذشت و صبوری را پیشه کنند .
وی خاطرنشان کرد:  جر وبحث در زندگی چه در رابطه و چه حتی گذرا باعث آسیب به نورون های عصبی سیستم عصبی ما می شوند در نتیجه با افزایش ترشح آدرنالین آنچه برای فرد به ارمغان می آورد فشار خون، پاره شدن رگ های چشم و  یا در نهایت سکته ی های قلبی و ……..می شوند، پس به سلامی خود بهتر است ارج دهیم چون که هر مشکلی یک راه حل خاص خود را می طلبد،  نه برخورد فیزیکی و نه برخورد زبانی که هر دو راه مردود می باشد.
باشگاه خبرنگاران جوان