image_13950119290723

 مرغ سوخاری هم یک غذای پرطرفدار و اصیل ایرانی است بهتر است در مصرف ان نیز مراقبت های لازم را در نظر بگیرید و مراقب باشید به سلامتی تان آسیب وارد نسازد

 اگر مرغ سوخاری در منزل و بدون روغن تهیه شود استفاده از آن گاهی اوقات بلامانع است

دکتر رحمانی متخصص تغذیه  گفت: یکی از مهم ترین مشکلات جامعه‌ی امروز، افزایش کالری دریافتی است.

وی با بیان اینکه نوع زندگی‌های کم تحرک و بی تحرک به خصوص برای کودکان بیشتر حائز اهمیت است، افزود: افزایش کالری باعث افزایش وزن و در نهایت منجر به چاقی می‌شود و کودکان به دلیل اینکه در حال رشد هستند کالری مازاد برای این سنین مضر است.

وی در خصوص مرغ سوخاری اظهار داشت: در مورد مرغ‌های سوخاری عمدتا دو نکته مطرح است یکی آرد سوخاری است که به این مرغ‌ها اضافه می‌شود و باعث افزایش کالری مرغ سوخاری نسبت به حالتی که بدون آرد سوخاری است، شده و نکته‌ی دیگر این است که این مرغ‌ها را در روغن سرخ می‌کنند که همین سرخ کردن در روغن باز هم کالری این مرغ را بالا می‌برد به علاوه مرغ‌های سرخ شده در بیرون هم اصلا مناسب نیست چون مشخص نیست در چه نوع روغنی سرخ شده باشد.

رحمانی تاکید کرد: افراد از مواد غذایی تازه استفاده کنند اگر هم می‌خواهند مواد غذایی را سوخاری کنند این کار را در منزل انجام دهند تا غذا از ارزش غذایی و کیفیت بهتری برخوردار باشد همچنین برای سرخ کردن مرغ ترجیحا روغن استفاده نکنید و آن را داخل فر سرخ کنید تا سالم‌تر باشد.

وی افزود: 3 قاشق آرد معادل یک واحد نان در نظر گرفته می‌شود پس زمانی که از مواد سوخاری استفاده می‌کنید برنج یا نان مصرفی را کمتر کنید و نان و برنج را به اندازه یک واحد کمتر مصرف کنید برای نمونه اگر مرغ غیر سوخاری را با ده قاشق برنج می‌خورید مرغ سوخاری را با 5 قاشق برنج بخورید اگر با نان هم مصرف می‌کنید یک کف دست مقدار نان خود را کاهش بدهید تا کالری زیادتری دریافت نکنید.

رحمانی خاطر نشان کرد: با توجه به این که کودکان از علاقمندان مرغ‌های سوخاری می‌باشند بهتر است برای کودکان این مرغ‌ها در منزل و به شیوه‌های سالم تهیه شود.

باشگاه خبرنگاران جوان