818630_163
ماهی را با انواع آردها می توان غلتاند و سرخ کرد روش تهیه این نوع ماهی که به ماهی آردی معروف است را در ادامه مطلب برایتان خواهیم گفت با ما همراه باشید

عنوان اصلی و فرانسوی ماهی آردی به یک ضرب المثل شباهت دارد و به معنی آردی است که بر سر و روی آسیابان نشسته است. منظور مقدار آردی است که قبل از سرخ نمودن به ماهی می پاشند.
مواد لازم جهت تهیه ماهی آردی :

  • آرد معمولی : 4 قاشق غذاخوری
  •  نمک : 1 قاشق چای خوری
  •  ماهی پهن تمیز شده و پوست کنده : 4 تکه , 400 گرمی
  •  کره : 150 گرم
  •  آب لیمو : 3 قاشق غذاخوری
  •  جعفری تازه خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
  •   لیموی نمک سود شده : 1/4
  •   نمک : به میزان لازم
  •   فلفل : به میزان لازم
  •   برش های لیمو ترش جهت تزیین : مقداری

طرز تهیه ماهی آردی :

1. آرد را با نمک مخلوط نمایید و در بشقاب یا سینی بزرگی پهن نمایید . ماهی را یکباره درون آرد فرو ببرید و آن را خوب تکان دهید تا آرد اضافه آن گرفته شود . 40 گرم کره را در قابلمه ای آب نمایید و با استفاده از قلم موی مخصوص آشپزخانه روی ماهی را کاملا چرب نمایید .

2. ماهی را در کباب پزی که از قبل گرم شده حرارت دهید و بگذارید هر طرف آن 5 دقیقه بپزد .

3. در همین فاصله , باقی مانده کره را در یک شیر جوش کوچک آب نمایید . داخل کاسه ای بزرگ که قطر آن گنجایش کف شیر جوش را داشته باشد , آب سرد بریزید و آن را کنار دستتان بگذارید .

4. کره را گرم نمایید تا طلایی شده و بوی عطر آن بلند شود , بلافاصله کره را از روی حرارت بردارید و ته قابلمه را داخل آب سرد قرار دهید تا از ادامه پخت جلوگیری شود .

5. ماهی را در بشقاب های مخصوص پذیرایی بگذارید و روی آن آب لیمو , جعفری و لیمو بریزید . کره طلایی را روی ماهی ریخته , با برش های لیمو تزیین نمایید و بلافاصله سرو نمایید .

توصیه سرآشپز جهت تهیه ماهی آردی :

اگر ترجیح می دهید ماهی آرد زده خود را در کره سرخ نمایید , به یک یا دو ماهیتابه بزرگ نیاز دارید .

وب‌سایت آوای سلامت