زیاد خوردن ترشی باعث ناتوانی همراه با کاهش وزن میشود پس در هر وعده غذایی ترشی نخورید . ترشی بدلیل داشتن نمک زیاد باعث می شود که بدن ناتوان شود و میل به غذا کاهش پیدا میکند. انسان باید خودش میل به غذا داشته باشد یا اشتهایش کاهش داشته باشد
هدف طب سنتی ایران برای حفظ سلامتی و جلوگیری از بیماری است و تنظیم روش زندگی باید مطابق مزاج و خصوصیاتی ذاتی افراد باشد.
یکی از آدابی که در غذا خوردن باید رعایت شود، این است که غذا را با اشتهای واقعی مصرف کنیم و قبل از اینکه افراد سیر شوندٰ از غذا خوردن دست بکشند البته مصرف غذا هنگامی باید باشد که غذای قبلی که قبلا خورده شده، به طور کامل هضم شده باشد.
سکون و آرامش بعد از مصرف غذا به هضم غذا کمک میکند البته چند قدم راه رفتن بعد از غذا موجب میشود که غذا در قعر معده قرار گیرد و برای هضم بهتر آماده میشود چرا که حرارت معده در قسمت انتهایی معده بیشتر است.
زیاد غذا خوردن موجب فساد غذا در معده میشود همچنین افراد زمانی که گرسنه میشوند، غذا مصرف کنند چرا که اگر غذا خوردن تاخیر بیافتد، موجب ریختن صفرا و مواد نامناسب به معده شده و افراد از درهم خوری پرهیز کنند چرا که موجب سوءهضم میشود و غذاهای دیر هضم و زود هضم با یکدیگر مخلوط مصرف نشود.
وقتی معده خوب کار کند، هضم نیز بهتر صورت میگیرد همچنین افراد از مصرف غذای طبع سرد مانند سیب زمینی در وعده شام پرهیز کنند، چرا که هنگام بیدار شدن احساس کسل بودن و بی حالی میکند.
زیاده روی در مصرف هر کدام از غذاها منجر به بروز عوارضی در بدن میشود به عنوان مثال مصرف بیش از حد ترشیها موجب ضعف و لاغری شده و به سیستم عصبی ضرر وارد میکند و مصرف غذاهی شور موجب لاغری و بروز خشکی در بدن میشود و غذاهای بیمزه کاهش اشتها را در بر دارد.
فعالیتهای جسمانی باید به اندازه کافی باشد چرا که حرکت و فعالیتهای بدنی به سلامت افراد کمک میکند و فعالیتهای بدنی باید مطابق با توان شخص باشد همچنین پیاده روی یکی از بهترین ورزشها است.
منبع-پارسی طب