802360_843
این سوپ که ماده اصلی آن قارچ محسوب می شود بسیار خوش طعم و لذیذ است و انتخاب مناسبی برای طرفداران سوپ می باشد . به عنوان میان وعده و پیش غذا انتخاب خوبی است

 کنسومه قارچ در دسته سوپ ها قرار می گیرد می توان آن را به عنوان پیش غذا و یا وعده اصلی استفاده کرد. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش داده ایم.

مواد لازم کنسومه قارچ

  • سینه مرغ نگینی : 1 پیمانه
  • قارچ خردشده : 200 گرم
  • آرد : 2 الی 3 قاشق سوپ خوری
  • پنیر پیتزا : به میزان لازم
  • خامه : 1 پاکت
  • عصاره مرغ : دو عدد
  • تخم مرغ آبپز : یک عدد
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • آبلیمو : به میزان لازم
  • کره : 50 گرم

طرز تهیه کنسومه قارچ

1. قارچ را با کمی کره ، نمک و آبلیمو تفت میدهیم .

2. آب مرغ و مرغ نگینی شده را با ذرت روی حرارت گذاشته و سپس قارچ تفت داده شده و سفیده تخم مرغ رنده شده را به آن اضافه می کنیم .

3. خامه را با مقداری از آب کنسومه مخلوط کرده ، سپس نمک ، فلفل و آبلیمو را به آن اضافه میکنیم ، و بعد آهسته به مابقی مواد اضافه میکنیم .

4. آرد و کره را کمی تفت داده تا طعم خامی آن از بین برود ، سپس با مقداری از آب کنسومه حل کرده تا گلوله نشود و بعد به ظرف اضافه میکنیم و میگذاریم تا کنسومه به خوبی جا بیفند .

5. در نهایت کنسومه قارچ را در ظرف مورد نظر ریخته و پنیر پیتزا را روی آن میپاشیم .

نکات تکمیلی در مورد کنسومه قارچ

1 . میتوانید در صورت تمایل از سیب زمینی نیز استفاده نمایید .

2 . در مرحله چهارم آرد تفت داده شده باید بعد از 30 دقیقه به کنسومه اضافه شود .

3.کنسومه قارچ جزو سوپ میباشد.

4. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .

5. کنسومه قارچ را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .

وب‌سایت نمناک: