index
این نوع چیپس می تواند تاثیرات مضری روی سلامتی افراد مصرف کننده بگذارد و با طعم های مختلف و تنوعی که دارد افراد زیادی را به خود جلب میکند پزشکان محصولات این برند را سمی و فاقد کیفیت میدانند نام آن را به خاطر بسپارید

پرینگلز نوعی برند چیپس و گندم است که به وسیله شرکت پرکتل و گمبل تولید می‌شود. این برند در غرب بسیار محبوب و معروف است و با ترکیب با شرکتی دیگر برای غلات صبحانه و کورن فلکس در حال حاضر در بیش از 140 کشور به فروش می‌رسد.
محصولات این برند معروف اغلب غذاهایی فرآوری‌شده هستند که حاوی سم‌های کشنده و خطرناک هستند. این حقیقت زمانی مشخص شد که از این سازمان درخواست مالیات افزوده به علت مواد غذایی گزارش شد و این شرک تولیدکننده ادعا کرد که چیپس‌های او متفاوت از ترکیبات موجود در چیپس‌های شرکت‌های دیگر است.
معلوم شد که تنها 42 درصد از چیپس‌های این برند حاوی سیب زمینی است و بقیه از موادی چون آرد سیب زمینی، ذرت و برنج تشکیل شده است که با روغن نباتی و امولسیفایر ترکیب شده است. همین موضوع باعث شده است که بقیه تولید کنندگان چیپس سیب زمینی پرینگلز را محکوم کنند که اصلا چیپس درست نمی‌کند.
چیپس‌های این برند کم چرب‌تر، خشک‌تر و لذیذتر هستند اما قیمت لذیذی آن وجود ماده سرطان‌زا و سمی به نام آکریل آمید است. این ماده به مغز آسیب‌های جدی وارد می‌کند. این ماده در سیب‌زمینی‌های سرخ‌شده و چیپس‌ها وجود دارد و در حرارت 100 درجه بوجود می‌آید. این ماده زرد رنگ و مایل به قهوه‌ای است که در سطح خشک ماده بوجود می‌آید و آن را تردتر و خشک‌تر می‌کند.
این چیپس در مزه‌‌های متعددی به بازار عرضه می شود که مزه‌های اصلی آن شامل کلاسیک, نمک و سرکه,خامه ترش و پیاز, پنیر چدار,خردل ژاپنی,مزه پنیر ماتزارلا, سس مارینرا, کوکتل میگو, پنیری تند و ادویه‌ای سس باربکیو است.
منبع: Healthy World Recipes
انتهای پیام/