تنهایی چه عوارضی برای سلامتی بدن ما دارد آیا میدانستید یکی از عوامل بروز بیماری های قلبی تنهایی و تنها ماندن است و در صورت تنها ماندن در معرض انواع بیماری های مختلف قرار میگیرید
تنهایی؛ پدیده رو به افزایش جامعه امروز که به شکلی عجیب بسیاری از افراد به سمت خود جذب می کند فارغ از اینکه تنهایی یک میل است یا اجبار، فکر می کنید چه تبعاتی برای فرد به دنبال داشته باشد؟ آیا زندگی در تنهایی و دور از دیگران تنها شرایط جسمانی ما را تحت تأثیر قرار می دهد یا بر جسم ما هم آسیب می رساند؟
بدون شک این روزها تعداد افرادی که در انزوا و تنهایی به سر می برند نسبت به گذشته بیشتر شده است، افرادی که گاهی ابا رضایت خاطر از سبک زندگی خودشان صحبت می کنند و خبر ندارند که این همین تنهایی روزی می تواند بلای جانشان شود. شاید قدری دور از ذهن باشد؛ ولی بنا بر یافته های اخیر دانمشندان زندگی در تنهایی و به دور از دیگران احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و سکته های مغزی را افزایش می دهد.
بر این اساس، انزوای اجتماعی خطر بروز انواع مشکلات قلبی را 29 درصد بیشتر می کند و دقیقاً مشابه با اضطراب و استرس شغلی بر بدن می گذارد. از طرف دیگر، سکته های مغزی در افرادی که این سبک از زندگی را پیش گرفته اند 32 درصد افزایش می یابد. چنین اتفاقی ازآنجایی نشأت می گیرد که تنهایی، از یک سو سیستم ایمنی بدن را تضعیف می کند و از سوی دیگر موجب پُر فشاری خون و در مواردی منجر به مرگ پیش از موعد می شود.
اگر چه برخی افراد، ادعا می کنند استفاده از شبکه های اجتماعی مختلف مانند: فیسبوک و اینستاگرام جای تنهایی آنها را پر کرده است؛ اما به باور متخصصین استفاده از چنین شبکه هایی به هیچ وجه جای ارتباطات رو در رو را نمی گیرد و حتی در مواردی می تواند زمینه ساز افسردگی هم بشود. به همین دلیل، توصیه اکید می شود که ارتباطات چهره به چهره خودتان با سایرین را قطع نکنید و اجازه دهید چنین موهبتی به زندگی شما معنایی دیگر ببخشد و خطر بیماری های قلبی را از شما دور کند.
منبع usnews