mental

تمایل به افراد هم جنس می تواند توانمندی یک مرد را برای برقراری رابطه بایک زن و بالعکس توانایی یک زن را برای ارتباط با یک مرد از بین ببرد. در این وضعیت اضطراب هم جنس گرایی نشانه ترس از برقراری ارتباط باغیر هم جنس است.
از دیگر علل اضطراب هم جنس گرایی اشتیاق به ارتباط با والد یا مراقبی است که همواره غایب بوده است پسری که بدون پدر یا در کنار پدری که از نظر عاطفی غایب است رشد می کند احتمالا همیشه آرزومند توجه پدرش باشد. او ممکن است به خاطر محرومیت از همراهی پدرش در فعالیت های نهایی مثل مسافرت، ورزش یا حتی روابط عاطفی دچار حسرت باشد. در چنین وضعیتی این فرد با وجود تمایلات وتخیلات غیر هم جنس گرایانه در خود آگاهش عمیقا علاقمند به برقراری ارتباط با یک مرد باشد. چنین فردی احتمالا به دلیل ا ضطراب ناشی از این تمایلات و فقدان یک الگوی مردانه بسیار نگران می شود و در ارتباط با مدیریت احساسات اش دچار مشکل می گردد. او ممکن است در پاسخ به عواطف اش دچار فعالیت های وسواس گونه و شدید غیر هم جنسگرایانه شود تا به این ترتیب مطمئن شود که هم جنس گرا نیست. بعضی افراد نیز در واکنش به چنین وضعیتی به ارتباط با هم جنسان شان می پردازند تا درستی تمایلات خود را مورد آزمون قرار دهند. اضطراب ناشی از بودن در یک محیط مردانه و برقراری روابط صمیمانه با آن ها موجب برانگیختن تمایلات هم جنس گرایی در این افراد می شود و موجب می گردد برای کنترل اضطراب و اشتیاق شان به این روابط ممنوعه و خطرناک رو به الکل بیاورند. شرایط مشابهی در مورد دختران و مادران شان رخ می دهد.
غالبا مسئله اصلی این افراد برون آیی- فرآیند مطلع ساختن جامعه از هم جنس گرایی
فرد- می باشد. من به تجربه دریافتم که مردان زودتر و با اطمینان بیشتری نسبت به زنان هم جنس گرایی خود را مطرح می کنند. من زنان هم جنس گرایبسیاری را دیدم که تمایل داشتند با یک مرد زندگی کنند و با او تشکیل خانواده دهند اما مردهای هم جنس گرا به راحتی چنین کاری نمی کنند.
مردان و زنان هم جنس گرا معمولا با شریک هم جنس خود زندگی می کنند و تشکیل خانواده می دهند. در چنین شرایطی فرد با خود واقعی طرف مقابل اش زندگی می کند. سال ها روان پزشکان هم جنس گرایی را به عنوان یک بیمرای در نظر می گرفتند و تلاش می کردند تا این اختلال را به کمک روان درمانی بهبود بخشند. اضطراب هم جنس گرایی تلاشی برای انکار بخشی از ماهیت انسان است و این موضوع باید در جلسات روان درمانی در نظر قرار بگیرد.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد