pirashki7

آموزش تصویری یک پیراشکی را به شکل لانه مرغ با خمیر یوفکا در ادامه میطلب ببینید این پیراشکی مخصوص کشور ترکیه است و از این مقدار 16 عدد پیراشکی بدست می آید

مواد لازم:
یوفکا 2 عدد
روی یوفکا:
شیر 1 استکان
روغن مایع  از 1 استکان دو انگشت  کمتر
مواد داخلی:
گوجه فرنگی 1 عدد
فلفل سبز 2 عدد
سوسیس 7 عدد
جعفری مقداری
پنیر پیتزا رنده شده 1 کاسه کوچک
آویشن مقدار کم

PIRASHKI

 

PIRASHKI1

 

PIRASHKI2

PIRASHKI3

 

 

PIRASHKI5

PIRASHKI6
طرز تهیه :
ابتدا مواد داخلی را آماده میکنیم بدین طریق که گوجه فرنگی, فلفل سبز و سوسیس و جعفری  را ریز خرد کرده همه مواد را دریک ظرف می ریزیم  رویش خیلی کم آویشن و پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم  و مخلوط میکنیم
اکنون در یک کاسه شیر و روغن مایع ریخته و خوب مخلوط میکنیم  یکی از یوفکاها را روی سطح کار باز میکنیم  بستگی به بزرگی یوفکاها به شکل مثلث 8 یا 4 قسمت  برش می زنیم  از نوک یوفکاها سه انگشت فاصله گذاشته ورول میکنیم  مثل شکل درست میکنیم و با خلال دندان وصل میکنیم  و قسمت وسط آن را با مواد داخلی پر میکنیم  و به کناره های آن زرده تخم مرغ می مالیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده بمدت 15 دقیقه قرار می دهیم تا رویش طلایی شود سپس از فر در آورده  و خلال دندان ها را در می آوریم و گرم سرو میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد