88+
سیب زمینی سرخ شده چه ارزش غذایی دارد و چه مضرات و آسیب هایی برای سلامتی بدنمان به همراه دارد وقتی سیب زمینی میل می کنید بهتر است از خطرات ناشی از مصرف آن نیز اطلاع پیدا کنید

 مصرف فست فود یا غذاهای فرآوری شده برای سلامت بدن بسیار مضر است، به تازگی در فرآیند سرخ کردن غذا در مک دونالد فرانسه موادی مشاهده شده است که باعث آسیب جدی  به  مغز و اختلالات خود ایمنی در بدن می شود.
گرانت ایماهارا  که به تازگی از کارخانه مک دونالد و فرآیند سرخ کردن مواد غذایی در این کارخانه بازدید کرده است، گفت: در بازدید و مهندسی معکوس از فرآیند تولید سیب زمینی سرخ کرده مشخص شد که در این ماده غذایی  15 ماده مضر استفاده می شود.
ترکیبات این ماده غذایی عبارتند از:
روغن سویا
روغن کانولا
روغن هیدروژنه
دکستروز
اسید سیتریک
سیب زمینی
نمک
گندم هیدرولیزشده
سدیم اسید پیرو فسفات
طعم دهنده گوشت گاو
پلی‌دی‌متیل‌سیلوکسان
شیر هیدرولیز شده
روغن سویا هیدروژنه
بوتیل هیدروکوینون
روغن سویا هیدروژنه
در صورتی که فردی به طور مداوم از این ماده مصرف کند با بسیاری از مضرات این ماده رو به می شود و سالانه 100 هزار نفر در آمریکا در اثر مصرف این روغن جان خود را از دست می دهند. نرخ مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی در صورت جایگزینی اسیدهای چربی ترانس با روغن های اشباع نشده و یا اشباع نشده هیدروژنه کاهش می یابد.
پلی‌دی‌متیل‌سیلوکسان یک ماده شیمیایی است که اغلب در ترکیب حالت دهنده های مو و در برخی موارد در تانک آکواریوم استفاده می شود.همچنین سیب زمینی سرخ کرده مک دونالد حاوی فرمالدئید است که به عنوان یک ماده شیمیایی سمی و سرطانزا شناخته شده است.