این سالاد خوشمزه در کنار غذاهای گوشتی بهترین انتخاب است توصیه می کنیم با روش تهیه و سرو آن آشنا شوید و برای وعده نهار یا شام آن را آماده کنید
سالاد فلفل و قارچ یک ترکیب خوب در کنار گوشت قرمز کبابی شده بوده که به دلیل سبک بودن برای وعده شام نیز بسیار مناسب است.
مواد لازم:
- فلفل دلمه ای قرمز تخمه گرفته شده : 1 عدد
- فلفل دلمه ای سبز تخمه گرفته شده : 1 عدد
- قارچ : 450 گرم
- پیاز قرمز خرد شده : 1 عدد
- برگ جعفری یا ریحان جهت تزیین : مقداری
- سیر : 1 حبه
- زیتون سیاه : 100 گرم
- جعفری تازه خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
- پونه کوهی تازه : 2 قاشق غذاخوری
- سس گوجه فرنگی تازه : نصف لیوان
- فلفل سیاه : مقداری
طرز تهیه :
1. فلفل دلمه ای ها را به چهار قسمت مساوی تقسیم نمایید و در گریل یا فر قرار دهید تا روی پوست آن ها کبابی شود .
2. سپس پوست آن ها را بگیرید و خرد نمایید . آن ها را در یک ظرف بریزید و با قارچ و پیاز خرد شده و زیتون ها مخلوط نمایید .
3. سپس سس تهیه شده از گوجه فرنگی تازه که خنک شده است را به همراه سیر خرد یا رنده و سبزیجات ذکر شده و فلفل سیاه مخلوط نمایید .
4. سس نهایی را روی سبزیجات بریزید و روی ظرف را به مدت 30 دقیقه سلفون بکشید و در یخچال نگهداری نمایید تا کاملا مواد به خورد هم بروند . در نهایت سالاد فلفل و قارچ را با سبزیجات تازه تزیین نموده و میل نمایید .
توصیه سرآشپز :
افرادی که محدودیت یا ممنوعیت مصرف گوشت قرمز دارند به جای آن از فیله های گوشت سفید استفاده نمایند . این غذا به دلیل حضور سبزیجات و روغن زیتون منبع خوب ویتامین C و E است . سالاد فلفل و قارچ را می توانید به صورت داغ بر روی نان های تست یا ساندویچی قرار دهید و برای نهار یا شام روز کاری خود استفاده نمایید . برای تهیه سس حتی الامکان از رب استفاده ننمایید و از گوجه فرنگی های خوش آب و رنگ بهاری بهره بگیرید .
وبسایت آوای سلامتی