کباب ملکه یک غذای مجلسی و بسیار شیک می باشد که با همراهی بادمجان و گوشت طعم دلپذیری با خود به همراه دارد در ادامه روش طبخ آن را توضیح داده ایم
کباب ملکه بسیار ساده و در عین حال کاربردی و شیک است. به شما پیشنهاد می کنیم این غذای خوشمزه را که نشان از با سلیقگی شما دارد را درست کنید.
مواد لازم :
- بادمجان
- فلفل دلمه
- گوشت چرخ کرده
- روغن
- آرد نخودچی
- نمک
- فلفل قرمز
- زردچوبه
مقدار مواد بستگی به خودتان دارد .
طرز تهیه :
1- سبزیجاتی مثل بادمجان و کدو و هویج و سیب زمینی و … که تقریبا یک اندازه و گرد برش خوردند.
2- پیاز را داخل گوشت چرخ کرده رنده می کنیم. نمک و زرد چوبه و فلفل هم می ریزیم. فلفل دلمه را هم رنده می کنیم و یک کمی آرد نخودچی می ریزیم که باز نشود. مواد را یک ساعتی داخل یخچال می گذاریم.
3- بعد از یخچال در می آوریم و به اندازه های خیلی کوچک (که اندازه آن با موادمان هم خونی داشته باشد ) در می آوریم و آن ها را سرخ می کنیم .کاملا باید مغز پخت شوند.
4- در یک ظرف دیگر سبزیجاتمان را کمی تفت می دهیم. در حدی پخته شوند که باز نشوند! فقط از خامی در بیایند. زیر شعله اش کم باشد بهتر است.حالا به ترتیب از هر کدام از سبزیجات + کباب روی هم می چینیم. بعد یک خلال دندان فرو می کنیم و تزیین کرده و در ظرف می چینیم .
وبسایت آکاایران