این مقدار کیک برای ده نفر کافیست و از رسپی های ممعروف ترکیه است در ادامه شیوه درست کردن کیک را بخوانید
مواد لازم:
تخم مرغ 2 عدد
آب پرتقال تازه نصف لیوان
رنده پوست پرتقال 1 عدد
شکر نصف لیوان
شیر نصف لیوان
روغن مایع نصف استکان
بکینگ پودر 1 پاکت
وانیل 1 پاکت
آرد تقریبا 2 لیوان
سس پرتقال:
شیر 1 لیوان
آب پرتقال نصف لیوان
رنده پوست پرتقال 1 عدد
نشاسته 1 قاشق
شکر 3.5 قاشق
طرز تهیه :
در یک کاسه تخم مرغ ها را ریخته رویش شکر می ریزیم و با میکسر بمدت 3-4 دقیقه مخلوط میکنیم سپس روغن مایع, شیر, آب پرتقال, رنده پوست پرتقال و وانیل می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم حالا آرد و بکینگ پودر را می ریزیم و با میکسر به مخلوط کردن ادامه می د هیم یک کیک قالب با مدل دلخواه را چرب کرده و مقدار خیلی کم آرد پاشی می کنیم و در قالب کیک می ریزیم در فر 170 درجه از قبل گرم شده بمدت 20 دقیقه قرار می دهیم از فر در آورده می گذاریم سرد شود و در ظرف مورد نظر قرار داده حالا سس پرتقالی را درست می کنیم برای این کار در یک تابه متوسط شیر, آب پرتقال, رنده پوست پرتقال, شکر و نشاسته ریخته خوب مخلوط میکنیم در حرارت گذاشته تا به غلظت متوسط برسد سس گرم را روی کیک سرد می ریزیم و سس را ریخته 1-2 ساعت بماند سپس برش می دهیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد