این نان نرم مخصوص صبحانه است که در کشور ترکیه از این نان استفاده می شود طرز تهیه آن را در ادامه مطلب برایتان شرح دادیم ازاین مقدار مواد 40 عدد نان بدست می آید
مواد لازم:
شیر 1.5 لیوان در دمای محیط
آب 1 لیوان در دمای محیط
کره 1 قاشق سرپر نرم شده
خمیر مایه 2 قاشق
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
شکر 2 قاشق
نمک 1 قاشق مرباخوری
آرد 6 لیوان
رویه:
روغن مایع
طرز تهیه :
در یک کاسه شیر, آب , خمیر مایه , نمک و شکر ریخته خوب مخلوط میکنیم در آخر کره, نمک, بکینگ پودر و آرد را کم کم میریزیم تابدست نچسبد و خوب ورز میدهیم و نیم ساعت استراحت می دهیم بعد از استراحت خمیر را سه قسمت کرده هر قسمت را خیلی کم آرد پاشی کرده و با وردنه در اندازه 2 سانت باز میکنیم و با دهانه لیوان قالب می زنیم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و با برس رویش روغن مایع می م الین در فر 190 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم بمدت 15-20 دقیقه تا رویش طلایی شود و بپزد
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد