می خواهیم یک دسر سریع و آسان را به شما آموزش دهیم که از موادی ساده برای آماده کردن آن باید استفاده کنید سیب کاراملی هم مزه مخصوص به خود را دارد
بیایید به سیب هایمان شکلی زیبا بدهیم و آنها را به صورت کاراملی میل کنیم. درست کردن سیب کاراملی انقدر راحت است که نمی شود اسمش را دسر گذاشت.
مواد اولیه :
- سیب (سیب قرمز خنک شده در یخچال حداقل بمدت 1 ساعت) 4 عدد
- خامه (خامه پر چرب) 235 گرم
- نمک 1/4 قاشق چای خوری
- عسل 1 فنجان
- وانیل 1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
1.سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و داخل هریک از سیب ها یک سیخ چوبی فرو کنید.
2.داخل یک تابه چهار لیتری، خامه و نمک را روی حرارت متوسط گرم کنید و هم بزنید سپس با عسل مخلوط کنید تا به جوش آید و گاه گاهی آنها را هم بزنید و بگذارید بجوشند و مداوم به مدت 30 دقیقه هم بزنید تا اینکه دمای خامه به 125 درجه سانتیگراد (260 درجه فارنهایت) برسد.
3.تابه را از روی حرارت بردارید و با وانیل مخلوط کنید. کارامل را به مدت 5 دقیقه با قاشق چوبی هم بزنید تا کاملا غلیظ شود.
4.سیب های خنک و تمیز را به وسیله سیخ چوبی داخل کارامل فرو کنید و سیب ها را روی سینی پوشیده از کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
وب سایت سوران: