836738_502
این بیسکویت ها برای عصرانه انتخاب خوب و مناسبی هستند می توانید به اشکال مختلف آن ها را در بیاورید و در میهمانی های خود استفاده کنید در ادامه با روش طبخ آن ها آشنا شوید

 Sugar cookies یا بیسکوییتهای شکری یکی از انواع بیسکوییت هایی هستند که میتونیم به اشکال مختلف قالب بزنیم. این بیسکوئیت هم طعم و عطر بینظیری داره و هم اصلا قلق نداره و راحت میتونید درستش کنید.

مواد اولیه :

  • وانیل 1 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ 1 عدد
  • شکر 225 گرم (1 پیمانه)
  • کره نرم شده 225 گرم(1 پیمانه)
  • آرد 450 گرم ( 3 پیمانه)

طرز تهیه :

1.کره رو از مدتی قبل در دمای اتاق بذارید تا کاملا نرم بشه. شکر رو به کره اضافه کنید و با همزن اونقدر بزنید تا کاملا یکدست و کرم رنگ و پوک بشه.بعد از اینکه کره و شکر کرم رنگ شدن تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و باز با همزن بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست بشن.

2.آرد و نمک رو هم به مواد اضافه کنید و با دست آرام مخلوط کنید تا خمیر بدست بیاد. این خمیر نباید چسبنده باشه.

3.بهتره که مقداری از آرد رو نگه دارید و کم کم به موادتون اضافه کنید. زمانی که خمیرتون به دست نچسبید دیگه نیازی نیست آرد اضافه کنید. البته این مقدار آرد معمولا استفاده میشه.

4.خمیر رو بین دو پلاستیک و یا دو ورق کاغذ روغنی ببه ضخامت نیم نیم سانت پهن کنید و به همون صورت رول کنید و برای نیم ساعت داخل یخچال بذارید تا استراحت کنه. بعد هم از یخچال خارج کنید و قالب بزنید. (این کار برای این هست که خمیر بهتر قالب بخوره و فرم بهتری داشتهباشه. وگرنه خمیر بدون استراحت رو. هم میتونید قالب بزنید و بپزید.)

5.بعد هم در سینی فر که روش کاغذ روغنی قرار دادید بچینید و بذارید در فر در دمای 200 درجه سانتی گراد حدود 7-8 دقیقه بپزه. به محض اینکه کمی از زیر کوکی تغییر رنگ داد میتونید سینی رو از فر خارج کنید.

6.تا کوکی ها خنک نشدن از داخل سینی بر ندارید. ممکنه بشکنه یا پودر بشه.

وب سایت دونفره: