در کنار غذایتان پیاز بخورید. پیاز حاوی ماده ای به نام آدنوزین است. در ضمن دارای ترکیبات آنتی اکسیدانی بوده که در انواع تیره آن مقدار بیشتری موجود است. در اصل پیاز را عامل موثری در پایین آوردن کلسترول و فشار خون و کاهش لخته شدن خون در سرخرگهای قلب می دانند که از این لحاظ تاثیری شبیه به آسپرین دارد.
مصرف میوه ها و سبزیجات را در برنامه غذایی تان از یاد نبرید. با خوردن میوه ها و سبزیجات به ویژه میوه هایی که سرشار از ویتامین c هستند می توان در پایین نگه داشتن فشار خون تاثیر گذارد. میوه ها و سبزیجات دارای انواعی از مواد شیمیایی هستند که می توانند از بروز فشار خون بالا پیشگیری کنند. استفاده از میوه ها و سبزیجاتی مانند سیب، گریپ فروت، پرتقال، لیموترش، نارنگی، موز، انگور، نخود، ذرت، لوبیا سبز، هندوانه، هلو، هویج، سیب زمینی، گوجه فرنگی، کلم (گل کلم سبز)، اسفناج، کاهو، فلفل سبز و فلفل دلمه ای را در برنامه غذایی روزانه از یاد نبرید.
لازم است در برنامه غذایی روزانه خود و خانواده تان به مقدار مورد نیاز میوه و سبزی، حبوبات و نان سبوس دار مصرف کنید. به عنوان غذا و وعده های مابین آن میوه و سبزی زیاد بخورید. به غذای خود سبزیهای بیشتر اضافه کنید از میوه به عنوان دسر بیشتر استفاده نمایید
مصرف شنبلیله را امتحان نمایید. پژوهشها نشان داده است که گرد تخم شنبلیله آسیاب شده کلسترول خون را پایین می آورد و به دنبال آن منجر به کاهش فشار خون خواهد شد.
این مطلب توسط مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد