چرا پس از قراردادن مواد غذایی در یخچال بو و مزه آن ها تغییر پیدا میکند علت این امر چیست؟چه تغییرات شیمیایی در مواد خوراکی درون یخچال پدید می آید
سازمان کنترل و پیشگیری از بیماریها اعلام کرده که دمای 40 درجه فارنهایت و 35 تا 38 درجه فارنهایت برای دمای داخلی یخچال مناسب است. در این دما، باکتری موجود در مواد غذایی کند رشد کرده و غذاهای آماده نیز فاسد نمیشوند.
فریز کردن مواد غذایی راهی مناسب برای توقف رشد باکتریایی است اما تا حد کمی بافت و طعم بسیاری از غذاها را تغییر میدهد. از طرف دیگر برخی مواد غذایی در صورت قرار گرفتن در دمای یخچال، ساختار سلولی خود را از دست میدهند و دیواره سلولی آنها شکسته میشود و دچار لکه و پلاسیدگی میشوند؛ علت لک شدن برخی میوهها و پلاسیدن برخی سبزیجات موجود در یخچال نیز همین امر است. بیشتر میوهها و سبزیجات در دمای 50 تا 60 درجه فارنهایت بهترین حالت را دارند و بیشتر از دمای خیلی خنک، دمای کمی خنک و گرمتر برای آنها مناسب است.
اگر دمای نگهداری آنها خنکتر از حد عادی باشد مزه اصلی خود را از دست میدهند. بهتر است در فصل تابستان با تنظیم دمای مناسب برای نگهداری میوهها و سبزیجات آنها را در یخچال بگذارید اما در فصل زمستان دمای محیط برای آنها مناسبتر از دمای یخچال است.
منبع: Prevention
انتهای پیام/