امروز می خواهم کوفته ای را اموزش دهم که خودم گاها درست میکنم این فلافل نیست طعم و مزه آن با فلافل خیلی فرق دارد کسانی که حبوبات دوست دارند این کوفته را هم خیلی دوست خواهند داشت اگر حبوبات دوست ندارید امکان ندارد این کوفته را دوست داشته باشید بچه هایی که نخود دوست ندارند می توانید این کوفته را به آنها بدهید این کوفته تنها عیبی که دارد سرخ کردن آن است امیدوارم از این کوفته خوشتان بیاید این یک کوفته ترکیه ای است
مواد لازم:
نخود 1.5 لیوان
سیب زمینی 2 عدد
بلغور ریز 1 استکان
جعفری و شوید مقداری
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا
آرد برای غلطاندن کوفته
روغن مایع برای سرخ کردن
طرز تهیه :
نخود را از شب قبل خیس می کنیم روز بعد آبش را دور ریخته و تا وقتی نرم شود می پزیم دوباره آبش را خالی می کنیم و دریک کاسه می ریزیم در ربوت سیب زمینی پخته و نخود را ریخته مخلوط میکنیم و بلغور را میریزیم جعفری و شوید را هم می ریزیم نمک و فلفل و پاپریکا ریخته و همه مواد را خوب مخلوط میکنیم به شکل کوفته درست می کنیم در آرد آغشته کرده و درروغن سرخ می کنیم و گرم سرو میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد