اغلب ما تصور می کنیم که مصرف انواع شیرینی از جمله شکلات زمینه ساز بروز مشکلات مختلف از جمله ابتلا به دیابت یا بیماری های قندی است. برداشتی نابجا که تقریباً در نقطه مقابل یافته های دانشمندان قرار دارد. آن گونه که آخرین تحقیقات علم پزشکی نشان می دهد مصرف روزانه مقدار مشخصی شکلات تا حد زیادی از ابتلا به دیابت و بیماری های قلبی جلوگیری می کند.
تا پیش از این شکلات برای بیشتر افراد تنها یک خوراکی لذت بخش و بدون هر گونه کارکرد درمانی بود؛ اما حالا برای این پر طرفدار خوشمزه می توان خاصیتی درمانی قائل شد. ویژگی که اگر چه در نظر ما غریب و دور از ذهن است ولی مجوزی است که مصرف شکلات را برای علاقه مندانش راحت تر می کند. با این حال، هیچ شکی وجود ندارد که مصرف بیش از حد شکلات به دلیل وجود شکر و روغن موجب بروز مشکلات متعددی می شود. در واقع، راه حل در مصرف به اندازه و متعادل است؛ نه افراط و تفریط.
صحبت از فواید شکلات زمانی جالب تر می شود که پای شکلات تلخ به میان بیاید، گونه ای از شکلات که منبعی است سرشار از آنتی اکسیدان و مؤثر در پیشگیری از آسیب به سلول های بدن. در مجموع، شکلات چه تلخ باشد و چه نباشد می تواند تا حد قابل توجهی انسولین بدن را کاهش و دیابت را از ما دور کند؛ به شرط آنکه مصرفش معقول و متناسب باشد.
منبع medicalnewstoday
شفقنا زندگی