teeth

-بهداشت و مراقبت از دندانها را فراموش نکنید. با مراقبت پیوسته و منظم از دندانهای خود می توان آنها را در تمام مدت عمر حفظ کرد. رعایت توصیه های بهداشتی دهان و دندان نقش مهم و اساسی در پیشگیری از بروز ناراحتیهای دهان و دندان و به ویژه پوسیدگی دندانها را بر عهده دارد.
-چنانچه بهداشت دهان و دندان به موقع رعایت نشود، حتی گاهی مواقع ترمیم دندان خراب شده نیز سود نخواهد داشت زیرا دندان پر شده از طرف دیگر دچار پوسیدگی و خرابی
می شود.
– دندانهای خود را به خوبی تمیز نمایید. اگر دندانها به خوبی پاکیزه نشود مواد غذایی باقی مانده پیرامون آنها می تواند زمینه بروز ناراحتیهای دندانها و از جمله پوسیدگی آنها را فراهم سازد.
– دندانهای خود را بعد از هر وعده غذا و قبل از خواب خوب مسواک بزنید و بین آنها را با نخ دندان تمیز کنید. مسواک زدن به طور منظم و صحیح و استفاده از نخ دندان به طور منظم جهت جلوگیری از تشکیل پلاکها و رسوبات بر روی لثه ها و دندانها ضروری است. یکی از راههای جلوگیری از بروز پوسیدگی دندانها مسواک زدن پس از غذا خوردن در هر وعده غذاست.
-با مسواک زدن درست و مرتب می توان دندانها را از وجود مواد غذایی باقی مانده، میکروبها و اسیدهای تولید شده در دهان در امان داشت. چنانچه بلافاصله پس از خوردن غذا مسواک بزنید به مقدار زیادی از میزان پوسیدگی دندانها کاسته می شود. لازم است مواسک زدن حداقل 4-3 بار در روز یعنی پس از خوردن سه وعده و پیش از خواب انجام شود. هنگامی که مسواک تغییر شکل داده است حتما عوض شود. بهتر است مسواک خود را هر 4-3 ماه یک بار عوض نمایید.
– علائم هشدار دهنده بیماریهای لثه را جدی بگیرید. بیماری لثه بدون درد است حتی شما ممکن است تا مراحل پیشرفته از وجود آن خبر نداشته باشید. به طور کلی علائم هشدار دهنده بیماری لثه عبارت اند از: خونریزی از لثه ها هنگام استفاده از مسواک یا نخ دندان، لثه های قرمز و دردناک، لثه هایی که از دندانها جدا شده اند (در این موارد ممکن است دندان شما بلندتر به نظر برسد) چرک بین دندان و لثه (هنگام فشار آوردن به لثه) بوی بد دهان و دندانهای لق

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد