41LlkjghAyL._AC_UL200_SR160,200_
برخی بر این عقیده اند که گن لاغری می تواند موجب کاهش وزن آن ها شود و با استفاده از آن می توانند به تناسب اندام برسند این تصور کاملا اشتباه است

یک فلوشیپ جراح درون بین و چاقی، با بیان اینکه استفاده از «گن» موجب لاغری نمی‌شود، عنوان کرد: افرادی که قصد کاهش سایز یا لاغری دارند، باید به صورت منظم ورزش کنند و از رژیم غذایی که پزشک تجویز کرده پیروی کنند.

دکتر محمدرضا عبدالحسینی با بیان اینکه استفاده از گن‌های لاغری به مدت طولانی موجب کاهش وزن نمی‌شود، عنوان کرد: استفاده از گن‌های لاغری تاثیری در کاهش سایز و لاغری ندارد و گن تنها به عنوان مکمل در روش‌های لاغری محسوب می‌شود.

فلوشیپ جراح درون بین و چاقی، افزود: استفاده از گن‌ زمانی موثر خواهد بود که با ورزش و رژیم غذایی همراه باشد در غیر این‌صورت هیچ گونه نتیجه مطلوبی به همراه نخواهد داشت.

وی در ادامه یادآور شد: به افرادی که شاخص توده بدنی آن‌ها بین ۲۵ تا ۳۵ باشد توصیه می‌شود ورزش کنند و از رژیم غذایی که پزشک به آن‌ها توصیه کرده پیروی کنند. اما افرادی که شاخص توده بدنی آن‌ها بیش از ۳۵ باشد باید مورد جراحی قرار بگیرند.

عبدالحسینی تصریح کرد: عدد شاخص توده بدن از تقسیم وزن بر مجذور قد فرد محاسبه می‌شود. اگر نمایه توده بدنی که اصطلاحا به آن BMI گفته می‌شود بین 20 تا 25 باشد، فرد دارای وزن طبیعی است. اما اگر این میزان بین اعداد 25 تا 30 باشد فرد دچار اضافه وزن است و اگر بیش از 40 باشد فرد در مرز چاقی قرار دارد و اگر بیش از این مقدار باشد فرد دچار چاقی مفرط شده است.

فلوشیپ جراح درون بین و چاقی، در پایان خاطرنشان کرد: تبلیغاتی که برای گن‌های لاغری در ماهواره انجام می‌شود هیچ گونه تائیده علمی ندارد.

آنا،