انجام حجامت در چه روزهایی بهتر است و از نظر طب سنتی در چه روزهایی از ماه می توانیم حجامت کنیم علت انتخاب این روزهای خاص چیست
یک متخصص طب سنتی گفت: علم امروز ثابت کرده است که در روز ۱۷، ۱۹ و ۲۱ قمری تأثیر ماه بر بدن بهصورتی است که بهخاطر کششی که ایجاد میکند، فشار خون بالا میرود و حجامت افزایش فشار خون را کنترل میکند.
حوریه محمدی کناری درباره اعمال یداوی اظهار داشت: در طب سنتی ایران عموماً درمان را به 3 دسته تقسیم کردهاند.
بهگفته وی اول تدابیری که سته ضروریه یا اصول 6گانه سلامتی نام دارد که خوردنیها و آشامیدنیها نیز در این مجموعه قرار میگیرد، دوم درمان به دارو که شامل داروهای مفرده و مرکبه است، سوم اعمال یداوی یعنی اقداماتی که بهوسیله دست انجام میشود.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: حجامت یکی از مهمترین راههای درمان بیماری است و باید تحت نظر پزشک و متخصص طب سنتی انجام پذیرد.
توصیه به درمان سردرد و میگرن توسط حجامت
محمدی کناری افزود: در طول حملات سردرد و میگرن، میزان اینترلوکین6، مواد وازواکتیو، نوروپپتیدها، پلیپپتیدهای رودهای وازواکتیو و پپتید وابسته به ژن کلسیتونین در خون بالا میرود. حجامت این مواد اضافی را از بدن پاکسازی و ترکیب شیمیایی خون طبیعی و هموستاز طبیعی را حفظ میکند.
توصیه به انجام حجامت در روز 17، 19 و 21 قمری
این متخصص طب سنتی خاطرنشان کرد: علم امروز ثابت کرده که در تاریخهای ذکرشده، تأثیر ماه بر بدن طوری است که بهخاطر کششی که ایجاد میکند، فشار خون بالا میرود. حجامت این بالا رفتن فشار خون را کنترل میکند.
وی یادآور شد: برای حجامت نزدیکتر بودن به محل بیماری امکان پاکسازی بیشتر محل از مواد بیماریزا و مواد زائد را فراهم میکند.
تسنیم,