بهتر است توصیه های پزشکی را در زمینه ابتلا به طاعون زرد بخوانید و در نظر بگیرید و با علائم آن آشنا شوید این بیماری سلامتی افراد جامعه را به شدت تهدید میکند
بعد از ویروس زیکا که به یکی از مهمترین فوریتهای پزشکی جهانی تبدیل شد، اخیرا «تب زرد» یا «طاعون زرد» نیز به یکی از فوریتهای پزشکی در جهان تبدیل شده که در آنگولا شیوع پیدا کرده و به نظر میآید مانند ویروس زیکا به سرعت منتقل شود. در چند ماه اخیر با شیوع این ویروس در آنگولا 2000 نفر مبتلا و 258 نفر قربانی شدهاند.
تب زرد نوعی بیماری ویروسی است که در برخی نقاط جهان به نام طاعون زرد معروف شده است.
علائم این بیماری تب، لرز، کاهش اشتها، حالت تهوع، استفراغ، گرفتگی و درد ماهیچهای و خستگی است. برخی از این علائم در چند روز بهبود مییابد و دوباره تب آغاز میشود. این بیماری با آسیب به کلیه سبب زردی پوست و در نهایت منجر به خونریزی و مشکلات کلیوی میشود. این بیماری بر اثر نیش پشه منتقل شده و میتواند علاوه بر انسانها حیوانات را نیز درگیر کند.
با شیوع این ویروس بسیاری از متخصصان و پزشکان از گسترش این بیماری در سایر نقاط جهان ابراز نگرانی کرده و اقدامات سازمان بهداشت جهانی به منظور پیشگیری و افزایش واکسنها را مهم و ضروری دانستهاند. نگرانی اصلی محققان و متخصصان کمبود واکسن پیشگیرنده از این ویروس است.
گفته میشود که واکسنهای ساختهشده توانستهاند در پیشگیری از هزاران مرگ ناشی از این بیماری موفق عمل کند اما در مقایسه با افزایش روز افزون تعداد مبتلایان به این بیماری، واکسنها محدود و کم هستند. در حال حاضر سازمان بهداشت جهانی در حال پیگیری این موضوع است.