این شیرینی محصول کشور ترکیه است که رسپی آن رادر ادامه مطلب در اختیار شما قرار دادیم:
مواد لازم:
کره 250 گرم
شکر 1 لیوان
روغن مایع 1 استکان
زرده تخم مرغ 2 عدد
نشاسته 2 قاشق
بکینگ پودر 1 پاکت
وانیل 1 پاکت
آرد به مقدار لازم
طرز تهیه :
در کاسه کره و پودر شکر ریخته و خوب مخلوط میکنیم و سپس بقیه مواد را اضافه میکنیم خوب ورز می دهیم تا خمیر شود از خمیر تکه هایی برداشته و روی کاغذ روغنی خمیر را با وردنه باز میکنیم روی وسیله ای که شکل پتک داشته باشد مثل زیر قابلمه ای سلیکونی گذاشته و خفیف با وردنه می کشیم که شکلش بیفتد ( مثل تصویر) سپس با قالبهای گرد برش داده در سینی فر چرب شده می چینیم در فر از قبل گرم شده می چینیم و در فر قرار داده تا طلایی کم رنگ شود از فر در آورده می گذاریم سرد شود
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد