778280_227

این دسر لذیذ و خوش طعم را کانفتی می گویند می توانید در میهمانی ها و مجالس خود از این پیش غذا استفاده کنید می خواهیم در ادامه شما را با روش تهیه آن آشنا کنیم

کانفتی به غذا یا دسر هایی گفته می شود که مواد تشکیل دهنده آنها از تنوع رنگی جذابی برخوردار هستند. در این بخش کانفتی با برنج را برای شما آماده کرده ایم.

مواد لازم :

  • روغن بادام زمینی یا روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ 1 عدد
  • سینه مرغ بدون پوست و استخوان1 عدد
  • کلم براکلی خرد شده 1 پیمانه
  • هویج ریز خرد شده ½ پیمانه
  • برنج قهوه ای پخته شده ½1 پیمانه
  • جوانه لوبیا 1 پیمانه
  • سس سویا 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

1. یک قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی را در تابه روی حرارت نسبتاً بالا گرم کنید. 1 عدد تخم مرغ زده شده را به آن اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه هم بزنید. آن را به بشقاب بزرگی منتقل کنید.

2. یک قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی را در تابه ریخته، مرغ را تفت بدهید تا زمانی که رنگ آن سفید شود. آن را به بشقاب حاوی تخم مرغ منتقل کنید.

3. آخرین قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی، کلم بروکلی، هویج، و مقدارخیلی کمی آب را اضافه کنید و 2 دقیقه آنها را تفت بدهید.

4. برنج پخته سرد شده ( به هر روشی که دوست دارید برنج را بپزید) و جوانه لوبیا را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر تفت بدهید.

5. برنج را جدا کنید تا آغشته به روغن شود. مرغ، تخم مرغ و سس سویا را اضافه کنید. 1دقیقه دیگر آن را هم بزنید و سرو کنید

وب سایت نمناک: