مطالعه جدید محققان نشان می دهد هرچقدر میزان میوه بیشتری در دوره بارداری خورده شود، سطح IQ کودک به مراتب بیشتر خواهد شد.
نتایج محققان دانشگاه آلبرتا کانادا نشان می دهد اگر ماردان باردار به طور میانگین در طول روز شش یا هفت وعده میوه یا آبمیوه بخورند، نوزادشان در سن یک سالگی، ۶ یا ۷ نمره از لحاظ میزان IQ بالاتر خواهد بود.
پیوش ماندهان، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما دریافتیم یکی از بزرگ ترین مشخصه های رشد شناختی مربوط به میزان مصرف میوه مادران در طول بارداری است. هرچقدر مادران در طول بارداری میوه بیشتری بخورند، رشد شناختی کودک شان بیشتر خواهد بود.»
تیم محققان در این مطالعه، داده های مربوط به ۶۸۸ کودک را بررسی کردند و فاکتورهای که معمولا بر میزان یادگیری و رشد کودک تاثیر دارند نظیر درآمد خانواده، سطح تحصیلات والدین و سن جنینی کودک را تحت کنترل داشتند.
مادرانی که در طول بارداری میوه بیشتری مصرف کرده بودند کودک شان در سن یک سالگی در تست رشد، عملکرد بهتری داشت.
ماندهان در ادامه عنوان کرد: ما می دانیم که هرچقدر جنین بیشتر در رحم باشد، رشد بیشتری خواهد داشت و مصرف بیش از یک وعده میوه در روز توسط مادر به همان اندازه مفید است که نوزاد یک هفته دیرتر به دنیا آید.
مهر