در این مطلب قصد داریم از ویژگی ها و خواص بی نظیر تربچه برایتان بگوییم این نوع سبزی خاصیت های درمانی زیادی برای سلامت بدن شما دارد بد نیست راجع به آن بیشتر بدانید
بهترین نوع ترب، آن نوعی است که آبدار، نازک، تند، طویل و کمریشه باشد. این گیاه، لطیفکننده و تحلیلبرنده ورمها است و برای بواسیر، سل، سیاتیک، روماتیسم، سنگ مثانه و… مناسب محسوب میشود.
، البته ترب باعث ایجاد باد زیادی در بدن میشود و در کسانی که معده مرطوبی دارند، مانع از هضم غذا میگردد. از امام حسین (ع) روایت است که «برگ آن پراکندهکننده باد، مغز آن مدر ادرار و ریشه آن از بینبرنده بلغم است».
آشامیدن آب ترب پخته برای رفع سرفه مزمن و طولانی، و دفع اخلاط غلیظ سینه و غرغره آب پخته آن با سکنجبین برای خناق مفید است.
خوردن ۸ مثقال (تقریبا ۳۵ گرم) آب شاخه و برگ ترب با سکنجبین، برای خارج کردن سنگ مثانه موثر است. البته این ترکیب برای سر و دندان و چشم و گلو مضر به حساب می آید. آب ترب سیاه نیز برای دفع اورات و سموم بدن بسیار مفید است. بیماران میتوانند از ترب برای جلوگیری از شکلگیری سنگ مثانه استفاده کنند.
برای گرفتن آب ترب، آن را ورقهورقه کنید و روی هر ورق آن عسل بریزید، و شب تا صبح در صافی بگذارید تا آب آن در ظرف زیرین بچکد و کشیده شو
سلامتیسم