متخصص تغذیه گفت: برای تسکین درد معده مصرف غذاهای تند و پرادویه، چرب و نوشابه های گازدار محدود شود و در مقابل غذاهای حاوی سبزیجات، عسل و موز بیشتر مصرف شود.
زهرا اولیایی گفت: برای تسکین درد معده، مصرف سبزیجاتی مثل نعناع و گشنیز بسیار توصیه شده چون این گیاهان اثر ضد اسپاسم در دستگاه گوارشی داشته، تقویت کننده معده بوده و برای هضم بهتر غذا کمک میکند.
وی ادامه داد: همچنین بابونه برای تسکین سوزش معده مفید است و زیره سبز نیز گیاهی ضد نفخ، مقوی معده و ضد اسپاسم است.
این متخصص تغذیه گفت: غذاهای ادویه دار تند باعث تحریک مری شده و ترشح اسید معده را بیشتر میکند. به همین دلیل بهترین ادویه ها زنجبیل، هل و دارچین است. این ادویه ها به هضم بهتر غذا کمک کرده و حالت تهوع را رفع میکنند.
اولیایی افزود: مصرف عسل برای تسکین درد معده بسیار توصیه شده است. در میان میوهها نیز موز بسیار مفید است اما میوه هایی مثل پرتقال، گریپفروت و لیموترش مناسب نیستند.
وی افزود: مصرف گوجه فرنگی و پیاز نیز بهتر است محدود شود چون دیرهضم هستند و اسید معده را زیاد می کنند. مصرف نوشیدنیهای گازدار نیز مضر است.