هر گونه رفتاری که با هدف آسیب رساندن یا جراحت وارد کردن به فرد دیگری انجام شود به طوری که فرد مورد پرخاشگری از رفتار یکه با وی شده است ناراضی و ناخشنود باشد.
افرادی که ممکن است در مسابقات ورزشی پرخاشگری کنند به چند گروه تقسیم می شوند که عبارتند از:
بازیکنان یا ورزشکاران، تماشاگران، مربیان، مسئولین اجرایی تیم ها و حتی افراد خارج از ورزشکاه که بازی ها را پیگیری می کنند. در مسابقات ورزشی بارها دیده شده است که تیم ها دست به اعمال خشونت آمیز می زنند و رفتار آن ها تماشاگران را به پرخاشگری تحریک می کند و موجب درگیری و اختشاش بین آن ها و گاهی بر هم ریختن مسابقات ورزشی می شود.
تماشاگران نیز همچون ورزشکاران و بازیکنان داخل زمین ممکن است پرخاشگری نمایند. برای مثال هر گاه تماشاگران به تیم میهمان دشنام دهند یا به طرف آن ها شیئی پرتاب کنند با این هدف که تیم خودی امتیاز کسب کند به آن پرخاشگری ابزاری گفته می شود که هدف آن کسب امتیاز ورزشی است. اما هنگامی که تماشاگران با هدف آسیب رساندن به تیم میهمان شیئی پرتاب کنند و به آن ها آسیب برسانند به آن پرخاشگری خصومت آمیز گفته می شود که هدف آن فقط آسیب رساندن است. اعتقاد بر این است که زنان در مسابقات ورزشی کمتر از مردن به خشونت و پرخاشگری متوسل می شوند.
این مطلب توسط مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد