از خواص درمانی باقلا چه میزان اطلاع دارید این گیاه در چه زمینه های درمانی به ما کمک میکنددر ادامه فایده های درمانی آن را بررسی می کنیم
برلیانت بزرگمهر متخصص تغذیه درمورد باقلا گفت: باقالا در دو نوع خشک( طبعی سرد و خشک) و تازه( طبعی سرد و تر) سرشار از ویتامین های A، B، C و املاح معدنی مانند آهن و فسفر است.
وی این گیاه را همچنین حاوی مواد مغذی لازم برای بدن از جمله پتاسیم و ویتامین K دانست و ادامه داد: ویتامین A موجود در آن برای سلامت پوست، تقویت بینایی و رشد استخوان ضروری است و پتاسیم آن علاوه بر تنظیم عملکرد قلب، در حفظ فشارخون طبیعی به بدن کمک زیادی می کند.
بزرگمهر اظهار داشت:فسفر قابل توجه در باقلا برای گروه سنی کودکان منجر به تقویت بهره هوشی می شود.
این متخصص تغذیه با اشاره به حدیثی از امام رضا(ع) درباره باقلا که ساق ها را محکم و خون تازه در بدن تولید می کند، گفت: مصرف این خوراکی از ابتلا به پوکی استخوان و یبوست جلوگیری کرده و درحقیقت مغز قلم استخوان ها را تقویت می کند، همچنین پتاسیم آن برای سلامت قلب و عروق مفید است.
وی یادآور شد: پختن باقلا با آب سرکه و آب و خوردن آن با پوست در درمان اسهال مزمن موثر است.
گفتنی است؛ مصرف زیاد باقلا موجب نفخ و سنگینی معده می شود و در برخی افراد به دلیل نقص وراثتی کمبود آنزیمی یا فاویسم، می تواند باعث تشدید کم خونی شود به همین دلیل این افراد باید در مصرف باقلا جوانب احتیاط را رعایت کنند.
باشگاه خبرنگاران