در صورت مشاهده عوامل ظاهری زیر از مصرف مواد کنسرو شده خودداری نمایید:
1- دیدن درزهای بدنه قوطی که با برداشت کاغذ و برچسب قوطی مشخص می شوند که سوراخ نباشند.
2- دو در قوطی برآمده نباشند که اگر سوراخی در یکی از درها ایجاد کنید و گاز زیادی خارج شد دلیل فاسد بودن محتوی قوطی است. در غیر این صورت ممکن است محتوی قوطی زیاد بوده و فشار به درها را باعث شده است.
3- محتوی قوطی نباید به خارج نشت کرده باشد.
4- فرو رفتگی بدنه و درها نباید ایجاد شده باشد که اگر سوراخی وجود نداشت می توان آن را مصرف کرد و در صورت سوراخ بودن از مصرف آن خودداری کنید.
5- سطح داخلی و خارجی قوطی زنگ زدگی نداشته باشد.
6- تغییر رنگی در مواد غذایی نسبت به حالت طبیعی آن اتفاق نیافتاده باشد.
7- در هنگام باز کردن بوی نامطبوعی به مشام نرسد.
این مطلب توسط مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد