sausage

چون غیر از گوشت مواد دیگری به کالباس و سوسیس افزوده می شود آلودگی هر کدام باعث آلودگی محصول شده و فساد را باعث می شود. رنگ کالباس و سوسیس سالم قرمز و روشن بوده و بوی مطبوع و خوشایندی دارند. مزه ترش در اینگونه محصولات نشانه فساد آنها است. برآمدگی و فرو رفتگی نباید داشته باشد. اگر چاقویی را در آب جوش قرار دهید و بعد از چند دقیقه که خوب داغ شد خشک کرده داخل کالباس فرو ببرید و بعد چاقو را بو کنید. در صورت داشتن بوی گندیدگی از مصرف آن خودداری نمائید.
قسمت خارجی پوشش یا غلاف کالباس و سوسیس نباید لزج باشد.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد