index

میوه ها را می توان به سه صورت منجمد کرد:
1- بعضی از میوه ها را می توانید با مخلوط کردن شکر به آن منجمد کنید. از قبیل توت، توت فرنگی، شاه توت، تمشک، آلبالو، گیلاس که برای هر یک کیلو میوه یک فنجان شکر در نظر بگیرید. میوه را در شکر بغلطانید و در ظروف در دار بریزید ولی سر ظرف خالی باشد.
2- می توانید همین میوه ها را در شربت قند متوسط یا غلیظ بریزید که روی میوه ها را بگیرد. باید سر ظرف کمی خالی باشد در ظرف را گذاشته در فریزر بگذارید.
3- میوه ها را در سینی یا بشقاب با فاصله بچینید. یک شب در فریزر بگذارید تا دانه دانه یخ ببندد سپس در ظرف یا پاکت پلاستیکی ریخته در فریزر نگهداری کنید. هر نوع میوه به جز موز را می توانید به این طریق منجمد نمائید.
توجهات لازم:
میوه را قبل از فریزر کردن خوب بشویید و بگذارید خشک شود. میوه های هسته دار را از هسته جدا کنید. در موقع استفاده قبلا ظرف یخ زده را در یخچال بگذارید تا یخ آن آب شود و سپس استفاده کنید.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد