index

– تخم مرغ را خوب با چنگال بزنید و یک دوم قاشق چایخوری نمک یا شکر به ازاء هر وعده تخم مرغ به آن بیافزایید. در کاسه ای ریخته روی آن را خوب بپوشانید و منجمد کنید.
تخم مرغ را با پوست منجمد کنید. تخم مرغ آب پز برای منجمد کردن مناب نیست. 3 قاشق غذاخوری مخلوط بالا معادل یک تخم مرغ است.
– خامه را با جنگال خوب بزنید سپس در ظرف پلاستیکی که تا دو سانتی متر لبه ظرف از خامه پر شده باشد بریزید. در ظرف را خوب ببندید و منجمد کنید.
خامه زده شده شیرین را نیز می توان به مدلهای مختلف برای تزئین شیرینی و کیک درآورده در بشقابی چید. پس از انجماد در جعبه های پلاستیکی نگه داشت و در همان حالت انجماد استفاده کرد.
– پنیر و کره را نیز می توان منجمد کرد پنیر مدت کوتاهی خوب منجمد می شود. 24 ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید.
– کره برای مدتی بخوبی منجمد می شود ولی مدت را طولانی نکنید.
– بستنی آماده را می توان تا سه ماه در فریزر نگهداری کرد.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد