برای انجماد غذاهای پخته به نکات زیر توجه نمایید:
* نمک و چاشنی زیاد به غذا نزنید.
* غذاها را زیاد نپزید مخصوصا برنج و ماکارونی را کمی باید کم پخت تر برداشت.
* غذاهای پخته را سریع سرد کنید (اطراف غذا را در ظرفی از آب یخ قرار دهید) و سپس بسته بندی نمایید.
* انواع خورشت ها، کوفته ها، کوکوها، خوراکهای گوشتی و زبان را می توان اول پخت و بعد در ظروف آلومینیومی یا پلاستیکی برای یک وعده غذایی منجمد و تا یک ماه بعد مصرف کرد.
این مطلب توسط مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد