طرز تهیه حریره بادام و فرنی
مواد لازم:
آرد برنج: 3 قاشق غذاخوری پر یا یک فنجان برنج
بادام: 50 گرم
شکر: 3 قاشق غذاخوری
آب: دو لیوان
گلاب: در صورت احتیاج ولی برای بچه ها گلاب نریزید.
طرز تهیه:
بادامها را در آب داغ ریخته پوست بکنید و با رنده ریز رنده کرده یا چرخ کنید و یا با آسیاب پودر کنید. آرد برنج را در یک دو لیوان آب سرد ریخته حل کنید و روی حرارت ملایم کاملا بپزید و مرتبا به هم بزنید تا ته نگیرد. اگر از برنج استفاده می کنید چند لیوان آب درون ظرف بریزید و خوب برنجها را بپزید و بعد با مخلوط کن برنجها را له کنید. بادامها را در پارچه تمیزی بریزید و در آب جوش فرو کنید با پشت قاشق به پارچه فشار بیاورید و مرتبا جای بادامها را درون ظرف آبجوش عوض کنید تا شیره بادامها درون آبجوش برود. سعی کنید خوب شیره بادامها را بگیرید تا آب جوش سفید شود. این شیره را داخل برنجها بریزید و باز هم مایع را به هم بزنید. در آخر کار شکر را اضافه نمایید و بعد از اینکه شکر کاملا مخلوط شد. حریره حاضر است.
در تهیه فرنی به جای شیره بادام شیر معمولی بریزید که مقدار آن یک چهارم لیتر با یک شیشه شیر کوچک است.
این مطلب توسط مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد