headphones-hearing-aids
بهتر است از استفاده از هدفون های توگوشی خودداری کنید چون باعث آسیب های خطرناکی برای شنوایی تان خواهند شد که یکی از آن ها ناشنوایی می باشد

 کارشناسان هشدار می دهند استفاده از هدفون هایی که کاملاً داخل گوش قرار می گیرند و با نام تجاری هدفون های تو گوشی شناخته می شوند از علل اصلی بروز ناشنوایی در افراد است.
متخصصان شنوایی اعتقاد دارند این وسیله به دلیل نزدیکی بیش از حد به پرده گوش می تواند سروصدایی بیش از حد مجاز تولید و آسیبی غیر قابل بازگشت به این عضو از بدن وارد کند.
کارشناسان بر این اساس به افراد برای آسیب کمتر به گوش توصیه می کنند از هدفون های قدیمی که روی گوش نصب می شود استفاده کنند و هدفون های تو گوشی را طولانی مدت مورد استفاده قرار ندهند. هدفون های نسل قدیمی به دلیل آزاد گذاشتن حلزون  گوش برای تبادل هوا و صوت با محیط خارج به گوش فشار کمتری می آورند.
متخصصان در عین حال برای حفظ سلامت گوش در عصر حاضر توصیه می کنند افراد بلندی صدای دستگاه ها، تلفن همراه، mp3 player، تبلت و سایر وسایل پخش  کننده صدا را از 60 درصد افزایش ندهند ، طریقه امتحان امن بودن صدای این وسایل بدینگونه است که اطرافیان در فاصله کمتراز 40 سانتی متری از فرد نتوانند صدای پخش شده از هدفون را بشنوند.
از دیگر توصیه های سلامتی در خصوص گوش، استراحت دادن به آن پس از هر 60 دقیقه گوش دادن به موسیقی یا فایل های صوتی به میزان نیم ساعت است، اگر فرد تنها یکسال هر روز با صدای بلند توسط هدفون به موسیقی گوش دهد خیلی زود با مشکلات شنوایی و دشواری در تشخیص صوت ها مواجه می شود.
گفتنی است، تمیز کردن با احتیاط داخل گوش توسط دستمال یا گوش پاک کن و عدم استفاده از هدفون سایر افراد در جلوگیری از بروز عفونت های گوش میانی بسیار موثر است.
منبع: the science of eating
انتهای پیام/