محقق و مدرس طب سنتی گفت: مصرف تخم شربتی همراه با آب گرم برای کاهش اشتها و در نتیجه کم کردن وزن بسیار مفید است، البته در کاهش فشار خون و دیابت نیز موثر است، همچنین تخم شربتی منبع غنی آهن و کلسیم است.
یوسف اصغری درباره خواص تخم شربتی, اظهار داشت: مزاج تخم شربتی سرد و تر است و مصرف آن در فصل تابستان بسیار مفید است.
برخی از خواص تخم شربتی
به گفته وی اگر افراد تخم شربتی را در آب جوش بریزند و نیمگرم بخورند, سینه را نرم میکند و سرفه را تسکین میدهد, برای پیشگیری از درد دندان، مقداری از آن را در دهان خوب بمکند بعد خوب بجوند و بخورند.
این محقق و مدرس طب سنتی افزود: برای رفع عطش مقداری از تخم شربتی را با یک لیوان شربت رقیق مورد علاقه خود ترکیب کنید و بعد از لعاب دادن مصرف کنند.
اصغری ادامه داد: مصرف تخم شربتی همراه با آب گرم برای کاهش اشتها و در نتیجه کم کردن وزن بسیار مفید است البته در کاهش فشار خون نیز موثر است.
وی بیان داشت: تخم شربتی منبع غنی آهن و کلسیم است که افراد برای تقویت اعصاب، تخم شربتی را با عرق بادرنجبویه بخیسانند و مصرف کنند.
این محقق و مدرس طب سنتی خاطرنشان کرد: تخم شربتی برای تقویت قلب مفید است که بهتر است آن را با عرق بیدمشک یا بهارنارنج یا گلاب مخلوط کنند و بخورند.
اصغری یاداور شد: تخم شربتی در پایین آوردن قند خون نیز مفید است. برای این منظور از ترکیب آن با عرقیاتی مثل عرق گزنه میتوانند, استفاده کنند. اگر غلظت تخم شربتی در یک لیوان زیاد شد، افراد بعد از مصرف آن یک لیوان آب ولرم بخورند که در دستگاه گوارش انسداد به وجود نیاید.
تسنیم