index

با وجود اینکه روغن زیتون سرشار از آنتی اکسیدان (پلی فنول ها )، چربی های غیر اشباع است که میتواند سطح کلسترول بد LDL را پایین و سطح کلسترول خوب HDL را بالا ببرد، بهترین انتخاب برای پخت و پز نیست. چرا؟ زیرا روغن زیتون دارای نقطه دود پایین تری نسبت به دیگر روغن ها است ( نقطه ای که روغن در آن دود میکند و برای روغن زیتون این نقطه دمای 365 و 420 درجه است ). وقتی روغن زیتون به این نقطه میرسد مزایای آن شروع به کاهش میکند و تبدیل به روغنی مضر برای بدن میشود. پس اگر در درجه حرارت بالا پخت و پز میکنید روغن زیتون را کنار بگذارید. البته استفاده از روغن زیتون به عنوان سس سالاد و یا پخت و پز در دمای متوسط بسیار مفید است

دکتر کرمانی