کارشناسان تغذیه عنوان می کنند مصرف میزان کافی پروتئین در رژیم غذایی موجب حفظ سلامت قلب و بدن می شود.
به گفته محققان، پروتئین نمی تواند در بدن ذخیره شود و باید به طور روزانه مصرف شود. داشتن عضلات قوی و محکم از طریق مصرف میزان مناسب پروتئین در رژیم غذایی به همراه کربوهیدرات ها و چربی ها حاصل می شود.
وجود ۲۱ اسیدآمینه در کنار هم پروتئین را تشکیل می دهند که ۹ اسیدآمینه ضروری محسوب شده و باید از منابع غذایی که ما مصرف می کنیم بدست ایند، در حالیکه ۱۲ اسیدآمینه دیگر غیرضروری بوده و در داخل بدن تولید می شوند. کمبود پروتئین به ندرت در افراد دارای رژیم غذایی متعادل سالم مشاهده می شود.
متخصصان توصیه می کنند افرادی که در ورزش های استقامتی نظیر دو ماراتون، شنا، ژیمناستیک شرکت دارند باید به ازای هر یک کیلوگرم وزن شان معادل ۱.۲ تا ۱.۵ گرم پروتئین در روز مصرف کنند، درحالیکه افرادی که در ورزش های نظیر هاکی، کریکت، بسکتبال، فوتبال، والیبال، بوکس و غیره شرکت می کنند، نیاز به مصرف پروتئین بیشتر معادل ۱.۴ تا ۱.۸ گرم در روز به ازای هر کیلوگرم از وزن شان دارند.
پروتئین ها نه تنها ماهیچه های عضلانی ساخته یا موجب تقویت سیستم ایمنی می شوند، بلکه جدای از کربوهیدرات ها و چربی های موجود در رژیم غذایی برای تولید انرژی هم موردنیاز هستند.
تخم مرغ، مرغ، ماهی، گوشت گوساله و گوسفند از مهم ترین منابع پروتئین حیوانی و نخود، جودوسر، دانه کتان، محصولات لبنی و بنشن از مهمترین منابع گیاهی پروتئین هستند.
مهر،