35
 نوتلا علاقمندان زیادی دارد این صبحانه مقوی و پرخاصیت را می توانید در خانه و به آسانی تهیه کنید روش تهیه نوع سالم و بی ضرر و بدون مواد افزودنی غیرمجاز را در ادامه مطلب برایتان آورده ایم با ما همراه باشید

شاید شما هم جزء کسانی باشید که رژیم غذایی‌تان به شما اجازه نمی‌دهد با خیال راحت نوتلا نوش جان کنید. عده‌ای نوتلا (Nutella) را همان شکلات فندقی می‌پندارند، با این تفاوت که در نوتلا شکر بیشتری یافت شده و ممکن است در آن مواد غیرسالم نیز وجود داشته باشد.
در طرز تهیه نوتلای خانگی هیچ شکر مصنوعی به کار نرفته و در عوض از مواد ارگانیک و طبیعی استفاده می‌شود.
توجه کنید با دستورالعمل زیر می‌توان یک فنجان نوتلا تهیه کرد، که در صورت نگهداری مناسب حداکثر یک هفته ماندگاری دارد.
توصیه می‌کنیم جهت دستیابی به بهترین نتیجه، از عسل ارگانیک و تازه استفاده کنید.
همچنین اگر تهیه نمک صورتی هیمالیا برایتان مقدور نیست، حذف آن مشکلی ایجاد نمی‌کند (البته مزه نوتلا کمی تغییر خواهد کرد).
مواد لازم
پودر شکلات بدون شکر 6 قاشق غذاخوری
فندق دو فنجان
روغن نارگیل 3 قاشق چایخوری
شیره برنج یک دوم فنجان
عسل تازه و ارگانیک دو سوم فنجان
نمک هیمالیا صورتی یک هشتم قاشق چاخوری
طرز تهیه
1.توستر را بر روی دمای 176 درجه سلسیوس (350 درجه فارنهایت) تنظیم کنید.
2.فندق‌ها را روی ورقه آلومینیوم ریخته و تنها یک لایه از فندق را به صورت هموار بر روی ورقه ایجاد کنید. به مدت 12 دقیقه فندق‌ها را توست کنید تا به رنگ قهوه‌ای روشن در بیایند.
3.در مرحله بعدی، آن‌ها را از توستر خارج کرده و روی حوله تمیزی قرار دهید. حوله را به خوبی فشار دهید تا پوسته شل فندق‌ها خارج شود. اگر تعدادی از پوسته‌ها به فندق چسبیده بودند، مسئله‌ای نیست.
4.صبر کنید فندق‌ها کاملاً خنک شوند. سپس آن‌ها را در میکسر قرار داده و دستگاه را فعال کنید.
5.سپس مواد دیگر را به میکسر اضافه کنید. در ابتدا نصف شیره برنج را به میکسر بیافزایید (یعنی یک چهارم فنجان). میکس را تا جایی ادامه دهید که مواد کاملاً با هم مخلوط شوند. اگر غلظت مخلوط حاصله رضایت شما را جلب نکرد و تمایل دارید نوتلای رقیق‌تری را تهیه کنید، مابقی شیره برنج را درون میکسر بریزید.
اکنون، نوتلای خانگی‌تان آماده شده است. می‌توانید آن را درون ظرفی کوچک و سربسته قرار دهید و ظرف را در فریزر نگه دارید.
انتهای پیام/