در طول ماه رمضان، تا جای ممکن از غذاهای تازه و سالم خانگی استفاده کنید. مصرف غذاهای فرآوری شده و فست فودها را تا جای ممکن کاهش دهید.
کربوهیدرات ها: غلات سبوس داری که انرژی پایدار دارند و به صورت ناگهانی قند خون را بالا نمی برند استفاده کنید. کربوهیدرات ها را بیشتر برای وعده افطار استفاده کنید تا سطح گلوکز پایین خونتان افزایش پیدا کند.
ماهی، مرغ، گوشت بدون چربی، شیر سویا، شیر بادام، لبنیات تخمیر شده مانند ماست و پنیر ( شیر کامل ممکن است هضمش سخت باشد و باعث نفخ شود ) منابع غنی آمینو اسید ها، کلسیم، منیزیم و پتاسیم هستند که می توانند بافت عضلانی را بازسازی کنند و همچنین از گرفتگی عضلات و خستگی نیز پیشگیری نمایند.
میوه های تازه و سبزیجات به بازگرداندن تعادل آب و نمک بدن کمک می کنند. مواردی مانند انجیر و آلو بخارا مخصوصا به جلوگیری و تسکین یبوست کمک می کنند
دکتر کرمانی