ماه رمضان موقعیت بسیار خوبی برای ترک عادت های بد غذایی و همچنین کاهش وزن بود. بسیاری از افراد در این ماه توانستند به وزن ایده آل خود دست یابند اما نکته ای که باعث نگرانی بسیاری از افراد می شود. چاقی مجدد پس از ماه رمضان است. در این باره دبیر انجمن پیشگیری از چاقی ایران صحبت ها و پیشنهاداتی دارد که در این مطلب برای شما آماده کرده ایم. با دکتر سلام همراه باشید.
دبیر انجمن پیشگیری از چاقی ایران عنوان کرد: به روزهداران توصیه میشود بعد از اتمام ماه رمضان از پرخوری به شدت اجتناب کنند.
به گزارش دکتر سلام به نقل از آنا،غدکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن پیشگیری از چاقی ایران با توجه به فرا رسیدن عید فطر، گفت: به روزهداران توصیه میشود بعد از اتمام ماه رمضان به شدت از پرخوری اجتناب کنند؛ زیرا بدن به مدت یک ماه مواد غذایی اندکی را دریافت کرده و دچار کاهش سوخت و ساز شده است.
وی افزود: به همین دلیل بدن مستعد جذب مواد غذایی است و پرخوری موجب افزایش چربی خون، انباشت مواد غذایی در بدن و در نهایت افزایش وزن و چاقی میشود.
هاشمی با توصیه بر رعایت تنوع غذایی بعد از ماه رمضان، عنوان کرد: به دلیل طولانی بودن ساعات روزهداری بدن افراد دچار کاهش برخی از مواد معدنی و ویتامینها میشود به همین دلیل مصرف انواع گروههای غذایی و میوهها و سبزیجات در حد اعتدال به روزهداران توصیه میشود.