coffee-1

طرفداران قهوه در سراسر دنیا بیشمار هستند. شاید شما هم جز همین دسته از افراد باشید و روزانه چند لیوان قهوه میل کنید. شاید این مطلب برای شما شوکه کننده باشد. قهوه احتمال بروز ناشنوایی در افراد را افزایش می دهد. وقت آن رسیده که زیاده روی در میل کردن این نوشیدنی را کنار بگذارید.

به گفته محققان، مصرف روزانه کافئین باعث جلوگیری از فرآیند بهبود گوش‌ها پس از آسیب موقت شنوایی می‌شود.
گوش‌ها معمولا آسیب ناشی از قرار گرفتن در برابر صداهای ساخت و ساز، موسیقی بلند یا صدای هواپیما را طی 72 ساعت ترمیم می‌کند اما اکنون متخصصان هشدار داده‌اند که مصرف مرتب قهوه می‌تواند این فرآیند را مختل کرده و حتی این آسیب ها را دائمی کند.
دکتر فیصل زواوی، متخصص گوش، حلق و بینی دانشگاه مک گیل اظهار کرد: پژوهش ما این مساله را تایید کرده که مواجهه با محرک‌های شنوایی بلند همراه با مصرف روزانه 25 میلی‌گرم کافئین داری تاثیر منفی واضحی بر ترمیم شنوایی است. زمانی که گوش در معرض صدای بلند قرار می‌گیرد، می‌تواند با کاهش شنوایی موقت یا تغییر موقت آستانه شنوایی روبرو شود. این آسیب می‌تواند طی 72 ساعت ترمیم شود اما اگر علایم باقی بمانند، آسیب دائمی خواهد شد.
محققان این نظریه را بر روی حیوانات آزمایش کرده و آنها را برای یک ساعت در معرض صدای 110 دسی‌بل قرار دادند که معادل صدای یک کنسرت موسیقی است. به نیمی از این حیوانات یک دوز روزانه کافئین داده شد.
پس از یک روز، هیچ تفاوتی میان ترمیم شنوایی دو گروه دیده نشد اما پس از هشت روز، گروه مصرف‌کننده کافئین نسبت به سایرین اختلال شنوایی قابل توجهی را نشان دادند.
حداکثر میزان توصیه شده مصرف کافئین در یک روز، سه میلی‌گرم است.