برخی مواد خوراکی را هرگز نباید یک خانم باردار میل کند چون باعث تهدید وی به سقط جنین خواهد شد می خواهیم از دیدگاه طب سنتی عوارض این خوردنی ها را بررسی کنیم چه تاثیرات نامطلوبی روی جنین میگذارند و نحوه پیشگیری از عارضه های مخرب آن ها روی جنین چیست؟
بهادر قادری پزشک طب سنتی گفت: اکثراً سقط در ماه دوم و سوم به علت باد و یا رطوبت زیاد رحم است اما گاه می تواند به علت سوء المزاج (بیماری) گرم یا سرد رحم باشد. اگر سقط مکرر اتفاق بیافتد ، رحم دیگر توانائی نگهداشتن جنین را ندارد و استعداد نگهداری جنین از او گرفته می شود.
وی اظهار داشت: افراد لازم است توسط یک پزشک با تجربه طب سنتی مورد معاینه قرار بگیرید تا مشخص شود علت سقط چیست.سپس با توجه به علت اقدام به ارائه برنامه درمانی صحیح نماید. بیشتر سقطها در سه ماهه اول بارداری بعلت” غلبه بلغم” در بدن مادر است که با اصلاح مزاج و تنظیم تغذیه بر طرف می شوند.
وی با اشاره به اینکه این وضعیت در بدن قابل کنترل است افزود: پرهیز از یبوست با خوردن سوپ ساده به همراه روغن زیتون و اگر کارساز نبود استفاده از شیرخشت، ورزش در حد متعادل که بهترین ورزش ها پیاده روی، پرهیز در زیاد حمام کردن،اجتناب از حرکات شدید مثل رقصیدن ، و پریدن از ارتفاع و دویدن، ممانعت از اینکه در معرض ضربات قرار گیرند،پرخوری نکردن و پرهیز از گرسنگی مفرط می توانند از بروز سقط جنین جلوگیری کنند.
قادری در پایان یاداور شد: دوری از عصبانیت و ناراحتی و حتی شادی شدید بویژه در 5 ماه اول بارداری ،پرهیز ازخوردن غذاهای تند ، تلخ ، شدیداً گرم و شدیداً سرد، دوری از خوردن موادی که احتمال خونریزی را افزایش می دهد مثل کنجد، سیاهدانه،مویز، به شیرین و گلابی از جمله نکاتی هستند که باید در این دوران رعایت شود.
انتهای پیام /