thumb-sucking

آیا میدانستید مکیدن انگشت در اطفال گاهی اوقات به نفع آن ها تمام خواهدشد و می تواند موجب پیشگیری از بروز آسم و آلرژی در بدنشان شود همچنین در مقابله با بروز عفونت های مختلف و تقویت سیستم ایمنی بدن آن ها نیز موثر خواهد بود

مطالعات نشان می دهد کودکانی که دارای عادت مکیدن شست دست یا جویدن ناخن هستند، کمتر در معرض ابتلا به آلرژی قرار دارند.

محققان دانشگاه اوتاگو نیوزیلند دریافته اند کودکانی که قبل از سن رفتن به مدرسه عادت به مکیدن شست دست یا جویدن ناخن های شان دارند، کمتر در معرض ابتلا به آلرژی در نوجوانی قرار دارند.

دکتر رابرت هانکوکس، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این ارتباط به نظریه بهداشت مربوط می شود. طبق این نظریه، قرارگیری در معرض باکتری و سایر میکروب ها در سنین اولیه زندگی به سیستم ایمنی در کنترل و مقابله با عفونت کمک می کند و بدین ترتیب از آلرژی هم دور می ماند.»

به گفته محققان، قرارگرفتن کودکان در محیط های کاملا استریل، بهترین وضعیت بری آنها نیست. بهتر است که کودکان در معرض انواع آلودگی های محیطی قرار بگیرند.

مطالعات قبلی هم نشان داده اند کودکانی که در مهدکودک هستند، با حیوانات خانگی زندگی می کنند، در مزرعه زندگی می کنند یا خواهر و برادر بزرگتر از خود دارند، کمتر در معرض ریسک ابتلا به آلرژی و آسم قرار دارند.

این یافته ها مبتنی بر بررسی بیش از ۱۰۰۰ کودک در نیوزیلند است. براساس گزارش والدین، ۳۱ درصد کودکان بین سنین ۵ تا ۱۱ سال، یا انگشت شست شان را می خورند یا ناخن هایشان را می جوند. این گروه از کودکان یک سوم کمتر از همسن و سال هایشان تا سن ۱۳ سالگی مبتلا به آلرژی می شوند.

مهر