در فصل تابستان بیماریهای مختلفی به سراغ انسان می آید که بیشتر آنها به علت شستن نادرست میوه ها و سبزیجات است چون آلودگی های زیادی با خود دارند که بایستی حتما قبل از مصرف آنها را خوب بشوئیم و ضدعفونی کنیم در این بخش به شما آموزش میدهیم که چگونه با استفاده از مواد طبیعی میوه ها و سبزیجات را ضدعفونی کنیم
ضدعفونی کننده خانگی برای سبزیجات و میوه جات تابستانی درست کنید!!!
اگر خیال میکنید که سبزیجات و میوههای ارگانیک به دلیل اینکه به آفت کش و مواد شیمیایی آلوده نیستند بنابراین نیازی به تمیز شدن ندارد، اشتباه بزرگی را مرتکب شدهاید.
میوهها و سبزیجات حتی اگر آغشته به انواع آفت کشها و مواد شیمیایی نباشند، باز هم حاوی موادی در سطوح خود هستند که میتوانند برای سلامتی مضر باشند. ممکن است سبزیجات و میوهها با کودهای طبیعی و تقویتکنندههای خاک از جمله ورمی کمپوست رشد یافته باشد.
از این رو، تمیز کردن میوهها و سبزیجات به کمک ترکیبی طبیعی حاوی جوش شیرین بسیار کارایی دارد. بی کربنات سدیم یا جوش شیرین یک ماده طبیعی بوده که به راحتی نیز قابل تهیه است. نکته مهم در مورد جوش شیرین این است که آن یک «آفت کش زیستی» محسوب میشود؛ بنابراین میتواند انواع باکتری، ویروس و قارچ را از بین ببرد.
طرز تهیه محلول ضدعفونی کننده خانگی برای سبزیجات
نحوه تهیه این ترکیب کاملا ساده است. کافی است چند قاشق جوش شیرین را داخل یک یا دو فنجان آب ریخته و خوب هم بزنید تا محلول کمی چسبناک شود. سپس ترکیب به دست آمده را داخل یک اسپری یا ظرف بریزید.
در حالت دوم، باید محلول را با یک برس به میوهها یا سبزیجات بکشید. در مرحله آخر فراموش نکنید که باید آن میوه یا سبزیجات را با آب کاملا بشویید تا اثری از جوش شیرین بر روی آنها باقی نماند.
منبع : salamatnews.com