برای آنکه فردی بتواند به مدت طولانی در برنامه تمرین و تغییر شیوه زندگی موفق باشد و آن را پیگیری کند باید به چند نکته مهم توجه نماید:
1- آگاهی کافی بیمار از اهمیت فعالیت و آماده کردن او جهت شروع کار.
2- حمایت اجتماعی که باید از طرف خانواده، دوستان و اطرافیان افراد چاق صورت گیرد. این کمک ها مثل فراهم آوردن فرصت فعالیت، همراهی با افراد چاق هنگام فعالیت و تشویق آنها به ادامه کار می باشد.
3- کمک به بیماری که مدت کوتاهی از برنامه دور مانده است بسیار مهم می باشد. باید فردی که به عللی نتوانسته برنامه اش را پیگیری کند دلداری داد و تشویق کرد که هر وقت شروع کند می تواند دوباره وضعیت را بهبود بخشد. چنین فردی باید بیشتر تحت نظارت قرار گیرد و وضعیت او حتی اگر شده روزانه و هفتگی بازبینی گردد تا دوباره به شیوه قبلی باز نگردد.
4- باید افرادی که به خوبی برنامه تغییر شیوه خود را پیگیری می کنند مورد تشویق قرار گیرند تا هر چه بیشتر برای ادامه آن برانگیخته شوند. هر چه فعالیت ها مورد علاقه آنها باشد پیگیری آنها و اعتماد به نفس در ادامه آنها برایشان بیشتر خواهد شد.
5- باید برای افراد چاق اهداف واقع گرایانه ترسیم کرد و آنها منتظر یک معجزه نباشند. نباید به کاهش وزن هفتگی توجه شود چون موجب دلسردی آنها خواهد شد. آنها باید بدانند که کاهش وزن می بایست بی خطر و تدریجی انجام گیرد.
6- در مراحل پیشرفت برنامه فرد می باید رخدادهای واقعی در مورد انرژی دریافتی و مصرفی را بتواند ثبت کند که با این کار می تواند منبع مهمی از وضعیت خود در یک روز یا هفته را پیش رو داشته و عوامل خطر و تاثیرگذار روی عدم اجرای برنامه را به خوبی بشناسد.
تدابیری جهت پیگیری فعالیت بدنی
۲۳ تیر ۱۳۹۵ ۲۲:۴۱