در این مطلب قصد آموزش تهیه ی توپ خرمایی را داریم با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز:
پودر نارگیل: نصف لیوان ، گردو: 100 گرم ، خرمای چرخ شده: 500 گرم ، دارچین: به میزان لازم ، شکلات تخته ای: 100 گرم ، مغز فندق: به تعداد توپک ها
طرز تهیه:
شکلات را به روش بن ماری و روی حرارت غیر مستقیم ذوب کنید. گردوها را با خرما چرخ کنید.
سپس دارچین را به آن اضافه کنید و به خوبی مخلوطش نمایید
دست خود را چرب کرده و از مواد به اندازه یک گردوی کوچک بردارید و کف دست، آن را باز کنید.
یک عدد مغز فندق وسط آن بگذارید و آن را گرد کنید و به شکل توپک های کوچک در آورده و در شکلات آب کرده فرو کنید و با مهارت نصف آنها را در پودر نارگیل بغلتانید و به این ترتیب، شکلات ها ی دو رنگ تهیه کنید و در ظرف مناسب چیده و از عزیزان خود پذیرایی کنید.